fredag 21 februari 2014

Hike

Igår stannade vi uppe och spelade Bonanza och Cards Against Humanity igen (och jag vann även den här gången också för övrigt). Det var därför inte lite jobbigt att ta sig upp imorse och göra sig redo för lite hiking i bergen. Jag, Medea, Greg och Oliver gav oss ut, och även fast vi siktade på att ge oss iväg tidigt så var vi iväg under dagens VARMASTE timmar. Trodde på riktigt att jag skulle dö. Naturen här är ju annorlunda från den hemma där man oftast vandrar genom skogen, utan här är allt en öppen öken typ. Kändes väldigt bra när vi gick in på leden också och det överallt satt skyltar som varnade om att vi gav oss in på ett högriskområde för skogsbränder, haha. Då är det varmt och torrt med andra ord!

Vi vandrade upp i ungefär en timme till dess att vi nått toppen. Hela vägen upp var i uppförsbacke och och outhärdligt varm, men när vi väl kommit upp var utsikten jättefin. Vi stod där ett tag och försökte hitta landmärken och vi lyckades bland annat se bort till SBCC och piren och bort mot Goleta och UCSB. Jag tog bilder på utsikten men det går som sagt aldrig att fånga den känslan på bild.

Efter att ha varit duktiga och hajkat hela dagen så kände vi att vi förtjänade glass och bockade av ett stopp på Mc Connell's, vilket jag tror är en lokal glasskedja med glass tillverkad i Santa Barbara. Glassen är i vilket fall supergod. När vi var klara så åkte vi till SBCC och la oss i gräset och solade ett tag med Edvin och Robin, typ som om vi inte hade fått tillräckligt med sol för dagen, haha. Är fint gyllenbrun nu iallafall!








(Snodde någon bild från Medea också)

2 kommentarer:

För att kommentera, välj detta i rullisten:
Google-konto: Om du har det.
Namn/Webbadress: Om du inte har ett Google-konto. Fyll i ditt namn och eventuell bloggadress/hemsida.
Anonym: Om du vill vara anonym. Fast det vill du inte.