söndag 27 oktober 2013

Camarillo Premium outlet

Igår begav sig jag och Medea i riktning mot San Diego! Inte hela vägen dock, utan vi klev av tåget bra mycket tidigare i Camarillo. Där finns en giiigaaaaantisk outlet med allt från budgetmärken som Forever21 och Cotton On till Ugg, Ralph Lauren, Levi's, Nike, Michael Kors... You name it. Jag gick dock inte all in på märkesgrejerna utan jag handlade mer välbehövliga grejer såsom shorts, en klänning och en tjocktröja. Men är man på shoppinghumör här i området så är det absolut the place to be om man vill få allt till ett litet billigare pris!

Vi två tog tåget dit och planerade att ta taxi sista biten till outleten. På perrongen fann vi dock två vilsna tyskar och en danska som också var på väg till outleten, så vi gick ihop och delade på taxikostnaden. Senare när vi skulle hem så tog vi samma tåg, så vi satt och pratade om allt och inget hela vägen till Santa Barbara. Alla var ungefär i vår ålder, och tyskarna var här på en två veckors lång språkresa medan danskan gick sista året på gymnasiet och hade som uppgift att åka och besöka ett företag någonstans i välden, och hon stannade också bara två veckor. Hon var dock här helt ensam så vi föreslog att vi skulle gå på bio tillsammans ikväll! Tyskarna skulle dock åka iväg och spela paintball på dagen, men förhoppningsvis hinner dem sluta upp med oss också! Ett lite oväntat möte, men riktigt trevligt var det!





4 kommentarer:

  1. Du måste gå in på themontazamis.com, välja Maria och skrolla nedåt. Det finns en inbjudan den 24 november för alla svenskar. Dit måste ni åka så får du också träffa henne som jag gjort.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha njaa, lite långt bort plus att jag går i skolan den dagen. Annars så :)

      Radera
    2. Det är en söndag mellan 11 och 17, då går du väl inte i skolan?

      Radera
    3. Sant. De amerikanska veckorna börjar med söndag i almenackorna, så jag tänkte fel.

      Radera

För att kommentera, välj detta i rullisten:
Google-konto: Om du har det.
Namn/Webbadress: Om du inte har ett Google-konto. Fyll i ditt namn och eventuell bloggadress/hemsida.
Anonym: Om du vill vara anonym. Fast det vill du inte.