onsdag 4 december 2013

San Fran - Lördag

Och på lördagen fick vi äntligen se vår Golden Gate innan dimman drog in och täckte bron igen:











Därefter fick vi äta på Cheesecake Factory, också tredje gången gillt. Jag åt en Carbonara och en Tiramisucheesecake till efterrätt. Hade kanske kunnat tycka att bara tiramisu som dessert hade varit en bättre upplevelse, men den här var god den här med. Alla tog in olika cheesecakes så vi satt och åt av varandra. Så gott!





På kvällen senare tog vi bilen till Twin Peaks, som är två kullar med utkiksplatser utöver staden. Det var jättefint att titta på i solnedgången och vi tog så många fina bilder. Jättemysigt!








Och sedan fortsatte kvällen på Pier 39, där det återigen fanns massvis med butiker, stånd och restauranger. Jag, Medea och pojkarna testade på att spela ett 7D-spel med cowboyrobotar (haha). Askul och asläskigt! Jocke tog hem segern över hela salongen som spelade (det var uppbyggt som en bio), och Medea slog mig PRECIS. Den skitungen!!


Därefter hade vi planerat att äta på en italiensk restaurang i närheten av där vi bodde. Dessvärre kunde de inte fixa bord till oss (vår tur med att få bord var inte riktigt med oss under resan känner jag). Istället fick vi tips om en annan italiensk restaurang en bit bort. Där var det också knökfullt, men de lyckades fixa ett bord åt oss i deras vinkällare. Så mysigt! Jag åt ravioli med lemon cream.



Sen var det äntligen läggdags för oss efter en väldigt lång dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

För att kommentera, välj detta i rullisten:
Google-konto: Om du har det.
Namn/Webbadress: Om du inte har ett Google-konto. Fyll i ditt namn och eventuell bloggadress/hemsida.
Anonym: Om du vill vara anonym. Fast det vill du inte.