måndag 12 augusti 2013

Första skoldagen

Idag drog skolan igång. Den riktiga skolan börjar inte förrän den 26:e augusti, men dessa två veckor innan är till som en introduktion för oss internationella studenter där vi bland annat går igenom det amerikanska skolsystemet m.m. Vi har även checkat in på skolan så att vi officiellt är inskrivna studenter. Senare på eftermiddagen anordnades ett housing meeting för alla studenter för mer information kring vårt boende, och sedan bjöds det på mat för att vi skulle få känna "smaken av Santa Barbara".

Vila efter att vi precis blivit incheckade.

Maxwell Overlook på campus där vi hade vårt housing meeting.

Vår lilla grupp som klickat! 

Santa Barbarisk middag.

Har för övrigt inhandlat de obligatoriska amerikanska Conversen. Dock var detta en nödlösning efter att mina fötter totalt demolerats med blåsor både fram, bak, över, under och mellan tårna av allt gående i enkla ballerinaskor, så det var välbehövligt.

Dessvärre låg vårt internet nere igår så kunde inte uppdatera något. Vi ringde om internet igår och de lovade att skicka någon idag, men senare på kvällen igår när det blivit becksvart ute blev vi totalt vettskrämda när någon helt plötsligt öppnade grinden utanför vårt vardagsrum och tog sig in på vår bakgård. Vi var säkra på att någon försökte bryta sig in, men istället visade det sig vara någon typ av vaktmästare (varför han kom in på bakgården är dock okänt, men troligtvis skulle han gå till grannen eller något för att fixa något, för det finns ingen annan väg dit in utifrån). När vi ändå hade honom på plats lovade han att ta en titt på vårt internet, gick iväg till något skåp, kom tillbaka och sedan var det fixat. Innan han gick dock la han till "oh... and I got you some more channels on your TV, but don't tell anyone. I've never been here, OK?", så nu sitter vi med alla kanaler som vårt komplex erbjuder helt gratis. Asskön snubbe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

För att kommentera, välj detta i rullisten:
Google-konto: Om du har det.
Namn/Webbadress: Om du inte har ett Google-konto. Fyll i ditt namn och eventuell bloggadress/hemsida.
Anonym: Om du vill vara anonym. Fast det vill du inte.